Снимка Булфото, архивУдар на полицията в известен наш град по Черноморието. Служители

...
Снимка Булфото, архивУдар на полицията в известен наш град по Черноморието. Служители
Коментари Харесай

Въоръжен грабеж е извършен в Бургас. Има задържан

Снимка Булфото, списък

Удар на полицията в прочут наш град по Черноморието. Служители от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР - Бургас, Базовата научно-техническа лаборатория и Четвърто и Пето Районни ръководства – Бургас открили и задържали причинителя на грабежа на оборотна сума от 700 лева Тя е сбъднат към 19 часа на 11 април от търговски обект, ситуиран в ж.к. " Зорница ". Обирджията е 24-годишен престъпно проявен и осъждан бургазлия, който влизайки в магазина се насочил към една от касите и сега на отваряне на касовото чекмедже, посредством пресягане лишил оборотната сума.

Охранителят на магазина направил опит да задържи мъжа, който го изблъскал и побягнал през входната врата на открито. По думите на касиерките, по време на сборичкването с охранителя, мъжът е извадил револвер, който държал в едната си ръка, до момента в който бягал. С прокурорско разпореждане престъпно проявеният бургазлия е притеглен в качеството на обвинен за закононарушение по член 199, алинея 1, т. 4. Задържан е за период до 72 часа. Работата по документиране на цялостната незаконна активност на бургазлията продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас, пише blagoevgrad24.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР